LUNCHBUFFÉ
Vard. 11:00-15:00
Asiatisk buffé med kina/thai rätter
Ingår dryck, sallad, sushimaki, kaffe och friterad banan med glass.
Pris 135: -
BUFFÉMENY V.13
Måndag | Tisdag | Onsdag | Torsdag | Fredag |
• Thai massaman curry med kyckling: En mild men smakrik curry med kyckling, morötter och bambusskott. | • Thai panang curry med tofu: En krämig panang curry med tofu, röd currypasta och kokosmjölk, garnerad med färska örter. | • Thai röd curry med kyckling: Het och smakrik röd curryrätt med kyckling, kokosmjölk och en blandning av thailändska kryddor. | • Thai grön curry med kyckling och aubergine: En krämig grön curryrätt med kyckling och mjuk aubergine, garnerad med färska örter. | • Thai gul curry med kyckling och rotsaker: En mild gul curry med kyckling, rotsaker och en rik kokosmjölksbas. |
• Kyckling med ingefära och grönsaker: Kycklingbitar marinerade i ingefära och blanda grönsaker. | • Kyckling med teriyakisås och grönsaker: Saftig kyckling i en söt och salt teriyakisås med en färgglad grönsaksblandning. | • Kyckling med koriander och lime: Marinerad kyckling med en frisk smak av lime och färsk koriander och grönsaksmix. | • Kyckling med söt chilisås och ananas: Kycklingbitar wokade med saftig ananas och en söt, lite het chilisås. | • Kyckling satay med jordnötssås: Marinerad kyckling grillad och krämig jordnötssås. |
• Fläsk med kinesisk blandad krydda och grönsaker: Mör fläsk stekt med en blandning av kinesiska kryddor och grönsaker. | • Fläsk med söt chilisås och ingefära: Fläskkött wokrätt med en kombination av söt chilisås och fräsch ingefära. | • Fläsk med bambuskott och svamp i sojasås: Mör fläsk kombinerat med bambuskott och champinjoner i en lätt sojabaserad sås. | • Fläsk med grönsaker och vitlökssoja: Fläskkött snabbt stekt med grönsaksmix och en intensiv vitlöks- och sojasås. | • Fläsk med cashewnötter och broccoli: Klassisk wok med fläsk, broccoli och cashewnötter i en lätt, smakrik sås. |
• Biff med broccoli och vitlök: Mört nötkött snabbt wokrätt med broccoli och en touch av vitlök. | • Biff med cashewnötter och paprika: Strimlad biff wokad med paprika och rostade cashewnötter i en lätt sojabaserad sås. | • Biff med sesam och grönsaker: Stekt biff med rostade sesamfrön och en mix av asiatiska grönsaker. | • Biff med hoisinsås och stir-fried grönsaker: Biff skivad tunt och wokad med grönsaker i en söt och kryddig hoisinsås. | • Biff med svartpepparsås och grönsaker: Biffstrimlor wokade med en kraftig svartpepparsås och grönsaker. |
• Tofu med basilika och chili: Stekt tofu i en frisk sås med basilika och chili för en lite het smak. | • Tofu med jordnötssås och grönsaker: Mjuk tofu blandad med en len jordnötssås och en krispig grönsakswok. | • Tofu med cashew och grönkål: Wokad tofu med rostade cashewnötter och grönkål, smaksatt med en touch sojasås. | • Tofu med basilika och vitlök: Tofu som stekts lätt och blandats med en aromatisk sås av basilika och vitlök. | • Tofu med szechuanpeppar och grönsaksblandning: Stekt tofu med en hint av szechuanpeppar, wokade grönsaker |
Extra rätter varje dag: Stekt ris, Äggnudlar, Friterad kyckling med sötsur sås, Vegetariska vårullar, Saigon sushirullar (lax, veg.) (friterad), Räkchips och Misosoppa. | Extra rätter varje dag: Stekt ris, Äggnudlar, Friterad kyckling med sötsur sås, Vegetariska vårullar, Saigon sushirullar (lax, veg.) (friterad), Räkchips och Misosoppa. | Extra rätter varje dag: Stekt ris, Äggnudlar, Friterad kyckling med sötsur sås, Vegetariska vårullar, Saigon sushirullar (lax, veg.) (friterad), Räkchips och Misosoppa. | Extra rätter varje dag: Stekt ris, Äggnudlar, Friterad kyckling med sötsur sås, Vegetariska vårullar, Saigon sushirullar (lax, veg.) (friterad), Räkchips och Misosoppa. | Extra rätter varje dag: Stekt ris, Äggnudlar, Friterad kyckling med sötsur sås, Vegetariska vårullar, Saigon sushirullar (lax, veg.) (friterad), Räkchips och Misosoppa. |