LUNCHBUFFÉ

LUNCHBUFFÉ

Vard. 11:00-15:00

Asiatisk buffé med kina/thai rätter

Ingår dryck, sallad, sushimaki, kaffe och friterad banan med glass.

Pris 135: -


BUFFÉMENY V.13

Måndag

Tisdag

Onsdag

Torsdag

Fredag

• Thai massaman curry med kyckling: En mild men smakrik curry med kyckling, morötter och bambusskott.


• Thai panang curry med tofu: En krämig panang curry med tofu, röd currypasta och kokosmjölk, garnerad med färska örter.


• Thai röd curry med kyckling: Het och smakrik röd curryrätt med kyckling, kokosmjölk och en blandning av thailändska kryddor.

• Thai grön curry med kyckling och aubergine: En krämig grön curryrätt med kyckling och mjuk aubergine, garnerad med färska örter.


• Thai gul curry med kyckling och rotsaker: En mild gul curry med kyckling, rotsaker och en rik kokosmjölksbas.

• Kyckling med ingefära och grönsaker: Kycklingbitar marinerade i ingefära och blanda grönsaker.

• Kyckling med teriyakisås och grönsaker: Saftig kyckling i en söt och salt teriyakisås med en färgglad grönsaksblandning.

• Kyckling med koriander och lime: Marinerad kyckling med en frisk smak av lime och färsk koriander och grönsaksmix.

• Kyckling med söt chilisås och ananas: Kycklingbitar wokade med saftig ananas och en söt, lite het chilisås.

• Kyckling satay med jordnötssås: Marinerad kyckling grillad och krämig jordnötssås.

• Fläsk med kinesisk blandad krydda och grönsaker: Mör fläsk stekt med en blandning av kinesiska kryddor och grönsaker.

• Fläsk med söt chilisås och ingefära: Fläskkött wokrätt med en kombination av söt chilisås och fräsch ingefära.

• Fläsk med bambuskott och svamp i sojasås: Mör fläsk kombinerat med bambuskott och champinjoner i en lätt sojabaserad sås.

• Fläsk med grönsaker och vitlökssoja: Fläskkött snabbt stekt med grönsaksmix och en intensiv vitlöks- och sojasås.


• Fläsk med cashewnötter och broccoli: Klassisk wok med fläsk, broccoli och cashewnötter i en lätt, smakrik sås.

• Biff med broccoli och vitlök: Mört nötkött snabbt wokrätt med broccoli och en touch av vitlök.

• Biff med cashewnötter och paprika: Strimlad biff wokad med paprika och rostade cashewnötter i en lätt sojabaserad sås.


• Biff med sesam och grönsaker: Stekt biff med rostade sesamfrön och en mix av asiatiska grönsaker.

• Biff med hoisinsås och stir-fried grönsaker: Biff skivad tunt och wokad med grönsaker i en söt och kryddig hoisinsås.

• Biff med svartpepparsås och grönsaker: Biffstrimlor wokade med en kraftig svartpepparsås och grönsaker.

• Tofu med basilika och chili: Stekt tofu i en frisk sås med basilika och chili för en lite het smak.

• Tofu med jordnötssås och grönsaker: Mjuk tofu blandad med en len jordnötssås och en krispig grönsakswok.

• Tofu med cashew och grönkål: Wokad tofu med rostade cashewnötter och grönkål, smaksatt med en touch sojasås.

• Tofu med basilika och vitlök: Tofu som stekts lätt och blandats med en aromatisk sås av basilika och vitlök.

• Tofu med szechuanpeppar och grönsaksblandning: Stekt tofu med en hint av szechuanpeppar, wokade grönsaker

Extra rätter varje dag: Stekt ris, Äggnudlar, Friterad kyckling med sötsur sås, Vegetariska vårullar, Saigon sushirullar (lax, veg.) (friterad), Räkchips och Misosoppa.

Extra rätter varje dag: Stekt ris, Äggnudlar, Friterad kyckling med sötsur sås, Vegetariska vårullar, Saigon sushirullar (lax, veg.) (friterad), Räkchips och Misosoppa.

Extra rätter varje dag: Stekt ris, Äggnudlar, Friterad kyckling med sötsur sås, Vegetariska vårullar, Saigon sushirullar (lax, veg.) (friterad), Räkchips och Misosoppa.

Extra rätter varje dag: Stekt ris, Äggnudlar, Friterad kyckling med sötsur sås, Vegetariska vårullar, Saigon sushirullar (lax, veg.) (friterad), Räkchips och Misosoppa.

Extra rätter varje dag: Stekt ris, Äggnudlar, Friterad kyckling med sötsur sås, Vegetariska vårullar, Saigon sushirullar (lax, veg.) (friterad), Räkchips och Misosoppa.